Aktive Lokalsamfunn

tirsdag 14. oktober 2014

Forventninger til årets prosjekt "Sammen om ungdomsløftet"

Da er årets prosjekt i gang og mange av våre elever har møtt sin treningsgruppe. Som koordinator på idrettsfag har jeg flere klare forventninger til de ulike partene i dette prosjektsamarbeidet.

Forventninger til prosjektet:
Jeg forventer at dette prosjektet i år gir våre elever samme praksisarena som vi opplevde i fjor. Gode treningsopplevelser og ikke minst at de får praktisert mye av det faglige som er tilegnet gjennom snart 3 år her på Idrettsfag.



Forventninger til meg selv:
Jeg forventer å kunne være et viktig bindeledd mellom klubbene og skolen. Til innbefatter tilrettlegging i prosjektet og stå for den litt overordnede kommunikasjonen. Forventer også å være tilgjengelig for klubb og elever når det er behov for det.

Forventninger til elevene:
Jeg forventer at elevene gjør et godt stykke arbeid og er våre ambassadører i klubbene i nærmiljøet. til dette inngår også planlegging og vurdering av eget arbeid. Forventer også at elevene seg i mellom deler erfaringer og opplegg, og spiller hverandre gode i prosjektet.

Forventninger til lærerkollegaer:
Jeg forventer at mine lærerkollegaer fortsat bidrar godt på i veileder og vurderingsrollen i prosjektet. Da alle planer og vurderinger legges ut på bloggen, forventer jeg at lærerne følger bloggen og gir kommentarer i bloggen.

Forventninger til klubbene:
For oss er det viktig å serve klubbene med treneressurser. Jeg forventer at klubben legger forholdene til rette slik at idrettselevene får en god treneropplevelse. Kanskje vil klubben allerede nå rekruttere en kommende trener/leder.

Forventninger BIK:
Buskerud idrettkrets har vært og er en viktig samarbeidspartner i prosjektet Jeg forventer at BIK fortsatt er en stor bidragsyter i prosjektet, både i forbindelse med selve gjennomføringen av prosjektet, men også i kommunikasjon ut mot klubbene. Videre forventer jeg at våre elever får mulighet til å delta på lederkursene som kjøres  regi av BIK.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar