Aktive Lokalsamfunn

torsdag 2. februar 2017

Øktplan 31.1. ECT Eagles


Navn: Jonas Grønbeck

Mål for økta: Trene turn, ha fokus på teknikk.

Sted: Loesmoenhallen, Hokksund

Tid: 2 timerTid

Hva

Hvordan

HvorforOppvarming/Tøyning
25 min


Hoveddel
1 time 20 min
Avslutning - Styrke
15 min


Sirkeloppvarming
Uttøyning


Turn

MagestyrkeLøpe i sirkel og gjøre forskjellige oppvarmingsøvelser. Hvis jeg sier høyre så tar de høyre arm i bakken osv.Tøye bein og armer.


Jentene blir delt inn i 2 grupper. De som er gode i turn og de som trenger mere hjelp. Så har vi forskjellige poster de skal være på og øve turn i 40 minutter ca. før gruppene bytter poster. Jeg og de andre trenerne går rundt og viser og hjelper de på postene.

Jeg viser øvelsene til jentene, dette er forskjellige situps øvelser, planke og beinhev.En alternativ oppvarming som er litt annerledes men jentene blir varme og klare for trening med denne oppvarmingen.


Viktig at alle muskler og ledd er klare til turning, derfor er det viktig å tøye armene og beina.

Siden turn er ett så viktig element i Cheerleading føler vi det er viktig at de trener mye turn. Men å bare ha turn kan bli litt kjedelig, derfor valgte vi å lage poster der de skulle trene på forskjellige øvelser. Så da gjør vi noe annerledes og morsomt.
Jentene må bli flinkere til å stramme magen sin i stunt og turn, derfor velger vi å kjøre styrke etter treningen. Øvelsene er valgt ut fordi de styrker magen på en ganske god måte.

2 kommentarer:

  1. Veldig god treningsøkt, mange av jentene lærte nye turnelementer de aldri har klart før og det virket som de hadde det morsomt under hele treningen.
    Veldig fornøyd selv

    SvarSlett