Aktive Lokalsamfunn

torsdag 1. desember 2016

Øktplan 29.11, ECT Eagles


Navn: Jonas Grønbeck

Mål for økta: Ha mye press på turn og øve på nye stunteøvelser.

Sted: Loesmoenhallen, Hokksund

Tid: 2 timerTid/Utstyr

Hva

Hvordan

Hvorfor


Oppvarming
20 minHoveddel generell del
45 min


Hoveddel spesiell del
40 min


Tøyning
15 minHinderløype (forskjellige styrkeøvelser i en løype) x3

Varme opp turn med turnrekker.
Deretter trene turn så fritt, løpeturn og stilleturn.Varme opp stunt i de faste stuntegruppene.
Deretter øve stunt, noen gamle og noe nytt.


Uttøyning av de største muskelgruppene, lår/bein/rumpe, armer, skuldre og rygg.


Jentene stiller seg opp på rekke og gjør øvelsene over matten. Starter med bearcrawl med rette bein, først frem også tilbake baklengs på matten vedsiden av. Deretter høye spark fremover med utfall. Så høye spark til sidene. Gå i bro eller froskehopp over matten før klatre i ribbeveggen før de starter på ny runde.Turnrekker der vi starter på bunn med forlengs rulle før vi øker gradvis oppover til vi kommer til araber, araber flikk, araber flikk salto.


Varme opp stuntene med lette øvelser først, deretter begynn å øve på de vanskelige stuntene de kan fra før. Når de har kjørt dette ett par ganger så begynner vi å øve på nye stunt som de ikke har gjort førTøye fremside, bakside lår, tøye håndledd, biceps og triceps, skuldermusklene, tøye øver del av rygg og korsrygg.


 Jentene liker hinderløypa, den er morsom, variabel og hard. Så en fin kombinasjon som passer bra for jentene i tillegg.


Turn er ett så viktig element så det er viktig å trene mye turn i Cheerleading. Derfor har vi nesten alltid turn i treningene.


Progresjon og nye øvelser øker nivået på showet, derfor øver vi på nye stunt etter konkurranser/ show for å gi publikum noe nytt. Også for å gi jentene variasjon. Jo vanskeligere stunt de klarer jo mer moro har de det på trening.

Uttøyning er viktig for restitusjon og i Cheer er det viktig å være myk, for splitthopp, stunts på ett bein osv. Derfor har vi som regel tøying før vi starter å stunte og etter trening.Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar