Aktive Lokalsamfunn

torsdag 2. november 2023

Periodeplan uke 41 til uke 45 Allidrett Eivind og Aleksander

 4 kommentarer:

 1. uke 42 ble gjennomført som planlagt. vi fikk gjennomført lekene som vi hadde planlagt. vi merker at barna fortsatt er sjenerte men begynner å åpne seg. vi merket at leker som vi trodde var lette å gjennomføre, kunne være krevende. eks haien kommer.

  SvarSlett
 2. økta uke 41 gikk generelt sett veldig bra, men vi ble veldig overrasket over hvor redde og usikre barna var. Vi så det godt da vi varmet opp med stiv heks. Barna var veldig usikre og redde for å være nær hverandre. Vi ble også overasket over hvor simple lekene måtte være. Vi hadde tenkt på dette i forkant og valgt gode leker som hauk og due og rødt og grønt lys, men barna trengte likevel overraskende mye oppfølging og forklaring. Mange foreldre var med barna under aktiviteten.

  SvarSlett
 3. uke 43 ble gjennomført som planlagt onsdag 16.30-17.30. litt frafall men de fleste var der. i dag opplevde vi at barna begynner å åpne seg opp og tørre å hilse på ukjente i gruppa. dette gjorde at leker i grupper gikk lettere. samarbeidet i kortstokkstafett gikk bra og barna hadde en gøy time. neste gang skal vi starte med hinderløype, og vi prøver å lage den slik at den er gjennomførbar for alle

  SvarSlett
 4. Uke 44 Vi var spente på hvor nivået til barna lå når det kom til ting som balanse og liknende. Jeg syns vi greide å bygge en god hinderløype som vi tilpasset litt underveis. Noen endringer var gjøre et klatrehinder litt lavere og snu en benk for å utfordre balansen til barna som var overraskende god. Det fungerte bra å bruke apemetode og vis og forklar da vi gikk igjennom hinderløpa. Denne gangen var det nesten ikke foreldre med. Vi merker at barna blir mye mer selvstendige og tryggere på oss.

  SvarSlett