Aktive Lokalsamfunn

torsdag 16. november 2023

Øktplan uke 46, Carmen Sofie

 

Øvelse/Hva

Organisering/Hvordan

Hvorfor/Husk

Metode

Tog og tunell

 

 

 

 

Alle barna stiller seg i en lang rekke bak hverandre, jeg står ovenfår det barnet som står først i rekken. Jeg og barnet tar stein-saks-papir mot hverandre. Om barnet taper må den krype mellom beina mine, og stille seg brebeintt bak meg. Slik fortsetter det, helt til vi står på en rekke bak hverandre med sprede bein, og danner en lang tunell.

 

Dersom barnet vinner stein-saks-papir slipper det å krype mellom beina mine, og kan stille seg bakerst i rekken. Det barnet som strår igjen til sist vinner leken

Dette lærer barna om ro orientering, og bruker romfotrmene "gjennom" og "mellom", som barna jobber med i denne perioden.

 

Det bygger videre på stein-saks- papir prinsippene som jeg har jobbet med tidligere

Hel-del-hel

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar