Aktive Lokalsamfunn

tirsdag 21. november 2023

Øktplan uke 46. Drill

2 kommentarer:

  1. øktplanen ville ikke legges ut som tekst med ble bilde selv om jeg la den inn via word.

    SvarSlett
  2. Uke 46, I dag kom Fredrik å så på. Jeg syntes oppvarminga gikk fint, alle gjorde det de skulle. Under oppvarmings dansene har jeg merka at de gjør det de skal når jeg snur meg og ser på de. Under kanonballen spurte flere av de om de kunne ha burpees som straff når de ble skutt, men sa spenst hopp istede. Så i dansen så sa jeg de kunne ta burpees. Tøyinga og oppvarmingen med stav gikk også veldig bra. Under hoveddelen med teknikk/ triks syntes jeg det blir vannskelig å gi oppmerksomhet til alle, så når jeg går bort til en av de for å hjelpe de med teknikken og forståelsen av hvor staven skal merker jeg at noen av de andre bare stopper og venter til jeg ser de. Men jeg får ikke sett alle hele tiden, og de har litt annsvar selv for egen læring. De var veldig flinke til å gjøre kastene de har i troppen, og jeg tror de merket på mestring når de fikk de til i både troppen og når de øvde. Jeg prøvde å ha ekstra fokus på første delen av troppen og terpe litt på små detaljer, men lot de danse hele for at de ikke skal glemme dansen. I dag syntes jeg de var ganske flinke til å høre etter og ikke kommentere så mye på hverandre. De var litt trege mellom hver av gjennomgangene, men det hjelper å bare sette på sangen så kjapper de seg uten å gå glipp av for mye. Som lek hadde vi knute mor som var et forslag fra de, de syntes det er veldig gøy og de må sammarbeide for å lage en best mulig knute og alle vil være knutemor, men vi rekker ikle alle hver gang, så neste gang skal de andre få lov. På slutten viste de frem dansene og vi må øve litt mer på å ikke le av de andre som danser. Men alt i alt syntes jeg det var en bra trening

    SvarSlett