Aktive Lokalsamfunn

søndag 21. mars 2021

Uke 12 – Økt 18, Viel Marie Lislien Weseth

Hovedmål: Påvirke elevenes muskulære utholdenhet i hele kroppen.

Ferdighetsmål: At de klarer å gjennomføre øvelsene i videoen.

Kunnskapsmål: At de får inspirasjon til gode øvelser, og at trening gjennom video kan være effektivt.

Holdningsmål: At videoen gir de en motivasjon til å være aktive, og at de prøver så godt de kan.

Tid: 10 min

Utstyr: stol, matte.

Sted: Hjemme

Målgruppe: 5 - 9.trinn

Siden vi nå har lockdown, har jeg valgt å ha de to siste øktene som hjemmetrening. Jeg sender de derfor en video på 10 minutter, for trening av hele kroppen. Det er funkygine sin video for nybegynnere, og jeg synes selv den så passe vanskelig, og bra ut! Videoen varer ikke lenge, med jeg mener det er større sannsynlighet for at de gjennomfører opplegget, om økta ikke er så lang.

Her er linken til videoen:

Nybegynnertrening på 10 minutter! - YouTube

1 kommentar: