• Bryst

Pasninger 2 og 2.
    Vanlig kast arm
    Stuss

Keeperoppvarming. Deler gruppa i to. Det sammen skjer på begge sider. Alle stiller seg på en rekke, med hver sin ball. Keeper i mål. Utespillerne skal så skyte:
    • Fritt

Avslutte oppvarmingen med 4 spurter hver.
7 min

3 min

5 min

5 min
Apemetoden

Apemetoden

Oppgavestyrt

Forklare
    Dette er for å få i gang de store muskelgruppene.
    Minske sjansen for skader.
    Øke elevenes fysiske og psykiske prestasjonsevne.
    Skal øke motivasjonen og lysten til å trene.
    • Vevsvæske og blodet flyter lettere.
    • Kjemiske reaksjoner skjer raskere.
    • O2 og næringsstoffer blir transportert lettere til de arbeidene muskler.
    • Konsentrasjonen øker.
    • Nerveimpulsene går raskere.
    ------------------------------
    Dette gjør vi fordi det minsker sjansen for skader, men også fordi det øker bevegeligheten i ledd.

Hoveddel
Totaltid:
30 min
Kamp mot foreldrene.
2x15 minutter.
1 min mellom hver omgang.

6 utespillere og 1 keeper på banen, resten sitter på benken. Bytter så underveis i omgangene. Siden vi er opptil 27 spillere, deler vi gruppa i 3 omtrent like store lag, der hvert lag får spille en omgang hver.
15 min
15 min

Ha det gøy! :D

Avslutning:
Totaltid:
5 min
Tøye ut:

• Sete

• Legg
  • Bakside skulder
  • Bryst

Holde hver øvelse i 20 sekunder.

(De siste 5 minuttene går med til pauser og snakke om hva vi skal gjøre i løpet av kampen.)