Aktive Lokalsamfunn

mandag 9. januar 2023

periodeplan uke 2-6, il skrim, Jens Kaasa aakre

 

dårlig kvalitet, se onenote hvis det blir for utydelig. 

5 kommentarer:

 1. økt 13 (uke 2): bra økt. fokus på teknikk idag også, men med leiker før og etter som gjorde det mere motiverende. introduserte gruppen for padling. noen hadde aldri gjort det før, men når økta var ferdig klarte alle å padle. det var gøy å se progresjonen. brukte hel-del metoden ved innlæring av ny teknikk. og brukte meg selv som øvingsbilde. ble en veldig bra økt.

  SvarSlett
 2. økt 14 (uke 3). var alene denne økta grunnet sjukdom på Stian. følrste økt med klassisk. fokus på diagonal i lette partier. øker vanskelighetsgraden etterhvert med litt bratte bakker men i dag var fokus å få inn bevegelsen. brukte hel-del-hel metoden for å lære dem. fikk dem til å gå en runde slik at jeg fikk gitt litt individuelle tilbakemeldinger. litt vanskelig å være alene, men gikk greit. de var ikke så motivert for klassisk, så måtte jobbe en del for å motivere dem . alt i alt en bra økt der vi fikk jobbet med målet om å lære grunnleggende diagonal.

  SvarSlett
 3. økt 15: ny god økt i skøyting. introduserte dem for enkeldans. delte dem inn i to grupper for å enklere gi individuelle tilbakemeldinger. var flink til å bruke meg selv som øvingsbilde og å komme med individuelle tilbakemeldninger. Var god progresjon i enkeldans i løpet av økten. Avslutta med litt leik og stafetter for å ha en motiverende og morsom avslutning.

  SvarSlett
 4. økt 16: klassisk økt. bra fordeling av teknikk og leik. delte gruppen i to for å lettere gi individuelle tilbakemeldinger. fokus på tyngdeoverføring i diagonalgang. gøy å se forbedring der. hopp var et bra motivasjons moment og noe barna syntes var gøy. ble en bra økt.

  SvarSlett