Aktive Lokalsamfunn

tirsdag 10. januar 2023

uke 2-6 K3 Amalie

 

5 kommentarer:

 1. Økt 1 periode 3
  Økta gikk veldig bra. Det var mye aktivitet blant barna og det virka som de var glade for å komme tilbake å klatre igjen. Selv om ikke alle klatra hele tiden så var de aller fleste i aktivitet hele tiden. Når de ikke klatra fant de noe annet å gjøre utenfor klatreveggen.

  SvarSlett

 2. Økt 2 periode 3
  Økta gikk greit. Vi starte med en runde lenkesisten som oppvarming før vi begynte p klatre. Når vi skulle begynne å klatre var det en god del aktivitet i starten men utover dabbet det mere og mere av. Selv om barna vanlighvis leker med andre ting når de ikke klatrer å klarer å aktivisere seg selv i dag var det ikke like mye av det i dag som til vanlig.

  SvarSlett
 3. Økt 3 periode 3
  Økta gikk greit, før vi starta med oppvarming så sa jeg at de som vil lære å sikre skal få muligheten til å lære det hvis de vil. Det var bare to som ville lære å sikre i dag så da fikk de lov til det. De sikra begge den andre en gang hver. Vi hadde dobbelt sikring på den som klatra siden de ikke er så store enda og siden de aldri har sikra før. Når begge hadde fått lov til å sikre en gang så hadde de lyst til å klatre så da ble det ikke mere sikring i dag. Jeg fikk ikke sett på hvor mye de andre barna klatra i dag siden jeg var opptatt med sikringa mesteparten av tiden.

  SvarSlett
 4. Økt 4 periode 3
  Økta i dag gikk veldig bra. Vi starta med stikkball som oppvarming og ble man skutt så kunne man velge mellom å ta fem spensthopp eller fem sit ups. Når vi var ferdig med oppvarmingen så tok barna på seg selene og begynte å klatre. I dag var det tre stk som hadde lyst til å lære å sikre men det var en av de som prøvde forrige gang som ville prøve igjen. To av de som ville lære seg å sikre i dag fikk sikra to ganger. En gang når med en annen av de som ville sikre og den siste gangen sikra de faren sin begge to. Vi hadde fortsatt dobbelt sikring på de som klatra så både jeg og barna sikra samme person samtidig, og en 15kg sekk festa til barna som sikra så de hadde litt mere vekt når de sikra.

  SvarSlett
 5. Økt 5 periode 3
  Økta gikk greit, barna valgte sykehus sisten til oppvarming i dag så da ble det sykehus sisten til oppvarming. De eldste barna fikk også muligheten til å sikre i dag også og i dag var det 3stk som hadde lyst til å sikre litt så det ble ikke veldig travelt. En av de som sikret forrige gang ville også sikre i dag.

  SvarSlett