Aktive Lokalsamfunn

torsdag 17. november 2022

periodeplan uke 41 - 45, Sense, Nora Bastiansen

 5 kommentarer:

 1. Uke 41: økta gikk bra. Hadde litt leik til oppvarming så gikk jeg videre til å introdusere styrke. Jeg gikk grundig gjennom teknikk og de fikk en liten smakebit på grunnleggende øvelser.

  SvarSlett
 2. Uke 42: igjen hadde vi litt leik til oppvarming. Vi gikk videre på det vi gjorde forrige uke men nå la vi på litt vekt. Dette funket bra og barna ble motivert av dette.

  SvarSlett
 3. Uke 43: lek til oppvarming funker veldig bra og barna liker det derfor fortsetter jeg med det, nå var det koordinasjonsinspirert. Denne økta hadde vi forskjellige stige og benk øvelser. Vi startet grunnleggende så fikk de litt utfordringer til slutt, noe som fungerte bra.

  SvarSlett
 4. Uke 44: denne økta delte jeg opp i ca like lag med likt nivå. Vi hadde forskjellige oppgaver underveis som de skulle løse sammen i lagene. Jeg la på konkurranser, noe som skapte mye aktivitet og motivasjon.

  SvarSlett
 5. Uke 45: denne økta hadde vi forskjellige leker med fokus på koordinasjon. Det er litt utfordrende når man er veldig få på øktene. Noen ganger er man mange mens noen ganger kan man være kun 4. Da er det vanskelig å planlegge øktene

  SvarSlett