Aktive Lokalsamfunn

tirsdag 22. november 2022

periodeplan uke 46-50 amalie

 
4 kommentarer:


 1. Økt 1 periode 2
  Økta gikk greit, vi lekte stiv heks til oppvarming og det så ut som at barna var fornøyd med det som oppvarming. Og som jeg så ble alle barna med på oppvarminga, det er vanlighvis en som er litt utenfor og ikke helt tørr å være med på felles oppvarming men hun har blitt med litt og litt de siste gangene og er mere med nå og det virket som hun syns det var gøy å være med også. Når vi var ferdig begynte vi å klatre og da var alle innom veggen å klatra som er det vi håper på.

  SvarSlett
 2. Økt 2 periode 2
  Økta gikk bra, vi startet med stikkball som oppvarming. Barna fikk lov til å velge selv hva de ville gjøre når de ble skutt og de valgte å henge i tau så la jeg til situps og pushups. Jeg prøver å bytte litt på hva vi gjør til oppvarming så første gangen hadde vi stikkball også hadde vi stikkball igjen nå. Når vi klatra klatra alle og de har det gøy. Og selv om det ikke er plass til alle i veggen hele tiden så er det aktivitet utenfor veggen også. Barna aktiviserer seg selv. De leker med ball, henger i tau, buldrer litt eller leker med ringene.

  SvarSlett
 3. Økt 3 periode 2
  Økta gikk greit, jeg hadde ikke noe konkret plan for hva vi skulle gjøre til oppvarming så jeg hørte med barna om hva de ville gjøre så vi ble enige om hva vi skulle gjøre til oppvarming og endte på en versjon av sykehus sisten. Når vi var ferdig med sisten så buldra vi langs veggen under den røde linja for p få litt mere oppvarming. Det ble ikke noe sikteteknikk i dag for når vi var ferdige med hele oppvarminga så var barna veldig klare for å begynne å klatre virka det som så vi gikk rett på å klatre og alle hadde klatra når vi var ferdig med økta.

  SvarSlett
 4. Økt 4 periode 2
  Økta gikk bra, barna fikk lov til å komme med forslag til hva vi skulle gjøre til oppvarming så vi endte opp med lenkesisten til oppvarming. Det ble ikke gått gjennom noe sikreteknink i klarting i dag heller. Dette var fordi jeg hadde med Elise (min lillesøster) på trening og jeg måtte sikre hun når hun ville klatre, så jeg fikk ikke muligheten til å gå gjennom noe sikreteknikk med barna så det får bli etter jul.

  SvarSlett