Aktive Lokalsamfunn

mandag 17. oktober 2022

Periodeplan uke 41 til 45, il skrim, grønn gruppe, Jens Kaasa Aakre

 


6 kommentarer:

 1. økt 1: første økt gikk som planlagt. mange kjente hverandre fra før av og fikk lekt sammen. tok en navnerunde i starten og huska alle navnene på sluttten av økta. hadde enkle leker, men det funket bra. det viktigste var å komme igang og at barna skulle se at skitrening skulle være gøy. barna var fokuserte og alle ville være med. jeg og stian samarbeidet godt og deligerte oppgaver bra.

  SvarSlett
 2. økt 2: fortsettelse fra forrige gang med lek og morsom aktivitet. fokus på samarbeid og bli kjent med barna og at de skulle bli kjent med hverandre. jeg var alene denne gangen da Stian og Tony var borte. merket at det var problematisk når en av barna skadet seg og jeg måtte følge vedkommende bort til moren hans. da gjorde barna som de ville. måtte gjøre litt om på planen, da jeg manglet noe nødvendig utstyr.

  SvarSlett
 3. økt 3: hovefokus idag var hurtihget. aktivitetene bar preg av kort arbeidstid, men full innsats. var alene idag å, fordi han andre treneren rakk det ikke. Merket det var en liten utfordring når han ene barnet ikke ville være med. men når vi gjorde aktiviteter/stafetter som han var på lag med andre gjorde han en god innsats, så det var gøy å se utvklingen. var ekstra påpasselig med å gi han skryt, det tror jeg var viktig. alt i alt en god økt og barna var fornøyde.
  introduserte dem for en litt kjedeligere øvelse som er mere skispesifikk: løping i motbakke. men gjorde øvelsen så gøy som mulig, så dem virket fornøyde. de ville ha den neste gang å!

  SvarSlett
 4. økt 5: hoveffokus idag var den utholdenheten. hadde et par øvelser de var kjent med, men introduserte også med litt nye øvelser. idag løp de mere enn de har gjort før, blant annet en 2km refleksløype. alle løp hele veien og det virka som de syntes det var gøy. derfor tenker jeg å gjøre det mere. litt tyngere trening idag enn de foregående gangene, men det er bra at det er en progresjon. ingen klaging av barna heller. det jeg kunne gjort bedre var at på den ene øvelsen skulle de løpe opp og ned en bakke, der var det litt glatt som gjorde at noen falt. burde flyttet øvelsen til asfalten.
  alt i alt en veldig god økt.

  SvarSlett
 5. økt 6: idag hadde de med staver. enda mere skispesfikt. introduserte dem for spretten skigang og brukte hel-del - hel metoden. funket bra og så god progresjon hos mange. økte også distansene på noen av stafettetappene på en øvelse vi har gjort før. Dette for å få litt lengere "drag". det funket bra. Noen er litt umotiverte når de skal gjøre ting alene, men når det blir stafett eller skal gjøre noe sammen med andre løper de så fort de kan. derfor funker øvelser som de skal gjøre sammen. var en bra økt.

  SvarSlett