Aktive Lokalsamfunn

tirsdag 18. oktober 2022

periodeplan uke 41-45

 
5 kommentarer:

 1. økt 1 barneklatring

  Økta gikk veldig bra, vi starta med å bli kjent med hverandre med en liten kort navnrunde før vi gikk over til å leke monkey in the tree men vi hadde ikke noe straff for de som var sist. Dette var noe de fleste syns var gøy. Etter et par runder med denne leken gikk vi over til litt stikkball før vi tok på oss selene og gjorde oss klare til å klatre. Alle barna som var her i dag klatra. Ikke alle klatra like mye men alle var oppi veggen minst en gang. Det var noen nye der i dag så jeg hjalp dem litt med å få klatra og finne ut av selen og riktig sko størrelse. På slutten satte vi oss ned i en ring og tøyde litt før vi snakka om hvordan økta hadde vært og om det var noe jeg kunne gjøre bedre. Også tok vi en siste navnrunde før vi sa hadet og barna dro hjem.

  SvarSlett

 2. Økt 3
  Vi startet med oppvarming som gikk greit, det tok litt tid å komme i gang før alle skjønte leken men når vi var kom i gang og begynte å leke så syns alle det var gøy. Når vi skulle begynne å klatre var det ikke alle som ville klatre med en gang men alle var oppe i veggen minst en gang, mange var oppe fler enn en gang.

  SvarSlett
 3. Økt 2
  Økta gikk bra, jeg startet med å forklare avisleken som er en bli kjent lek og en litt morsommere måte for meg p bli kjent med barna så gikk vi over til stikkball for at vi skulle bli litt mere varme før vi begynte å klatre. Og til slutt tøyde vi litt

  SvarSlett
 4. Økt 4
  Økta gikk bra, vi startet med lenkesisten etter å ha forklart leken begynte barna å leke men jeg gjorde klart til gå gå gjennom knuter. Barna ble litt lei etterhvert og mente de var varme så da gikk vi over til å lære knuter. Jeg gikk gjennom en og en knute ig passet på at alle klarte knutene vi skulle lære. Når alle hadde fått ril knutene gikk vi over på å klatre. Jeg fikk ikke være med så mye som jeg hadde håpt jeg skulle fordi jeg har skadet ryggen min.

  SvarSlett
 5. Økt 5
  Økta gikk bra. Som oppvarming hadde vi streksisten. Det var ikke så mang streker tegnet opp så det var ikke så mye å gå på men det funket. Etter en liten stund minsket jeg banen for det var ganske lang tid mellom hver person ble tatt så for å få litt mere hyppiger byttinger på hvem som har den begrenset jeg banen. Det ble ikke en gjennomgang på om barna kunne knutene vi lærte sist gang fordi barna var veldig gira på å begynne å klatre, men alle som klatra knytte seg selv inn i tauet av det jeg så. Til slutt tøyde jeg litt med de barna som ville være med på det. Jeg er fortsatt skada og er ikke 100% med igjen helt enda men jeg var med litt mere enn d jeg var sist gang.

  SvarSlett