Aktive Lokalsamfunn

mandag 17. oktober 2022

Periodeplan uke 42 til 46, Sanna Simpson Larsen


5 kommentarer:

 1. Første økta gikk bedre enn forventet. Jeg planla at jeg skulle bli kjent med barna, det synes jeg gikk veldig bra. Vi hadde det veldig gøy og jeg fikk satt meg inn i systemet.

  SvarSlett
 2. Uke 43: Jeg synes det gikk bedre denne gangen. Har fått satt meg mer inn i systemet og hvordan ting funker. Har fått bedre forhold til barna og blitt bedre kjent. Veit nå hvordan ting fungerer. Så synes det gikk veldig bra denne gangen.

  SvarSlett
 3. Uke 44: Det går lettere og lettere, har fått satt meg inn i systemet over hvordan ting funker. Synes det går veldig bra av å være der jeg er. De fikk prøve seg på teknikk trening. Det var lurt at de må øve på teknikk siden det snart er juleavslutning for de.

  SvarSlett
 4. Uke 45: Det var veldig gøy at barna fikk prøve seg på trampett og hoppegrop. De fikk øve på ulike øvelser som skal brukes på juleavslutningen. Vi brukte litt airtrack til å begynne med for å forberede seg på trampett.

  SvarSlett
 5. uke 46: Vi fikk gått igjennom alt de har lært i løpet av disse ukene. Alle barna har hatt en god forbedring. De fikk utfordret seg, de skulle prøve å huske øvelsene vi har gått igjennom og gjøre riktig teknikk.

  SvarSlett