Aktive Lokalsamfunn

søndag 16. oktober 2022

Periodeplan uke 41 til 45, Skrim IL/ jenter 09, Susann

 Periodeplan uke 41 til 45, Skrim IL/ jenter 09, Susann


 

Mål for perioden: Bli kjent med laget, og evnen til å gjøre gode valg i spillesituasjoner i angrep 

 

Uke/dato

Sted/tidspunkt

Tema/mål

Progresjon

Begrunnelse/kommentar

41

 

 

 

Vestsiden ungdomsskole

Mandag, kl 17:30 - 19:00

Bli kjent med spillerne og utøvernes nivå

Bli kjent, lære navn, og observere ferdigheter og spillestiler hos hver enkelt spiller

Fokus på at gruppa skal bli kjent med meg, og at jeg skal bli kjent med dem, for at vi skal ha et trygt miljø på trening og alle skal føle seg sett.

42

 

 

 

Har ikke trening på mandag, grunnet at hallen er stengt

 

43

 

 

 

Vestsiden ungdomsskole

Mandag, kl 17:30 - 19:00

Bli kjent med spillerne og utøvernes nivå

Bli bedre kjent med spillerne og hvordan de samarbeider sammen som et lag.

Bli kjent med gruppen er viktig for å se hva vi kan jobbe videre med

44

 

 

 

Vestsiden ungdomsskole

Mandag, kl 17:30 - 19:00

Angrep (Overgangsspill og pådragsspill)

Terpe på det grunnleggende i overganger slik at øvelsen sitter inne hos alle utøverne.

Terpe på overgangsspill, for at øvelsen skal ha flyt og at overgangen gjøres riktig. Alle skal føle seg trygge til å utføre øvelsen.

45

 

 

 

Vestsiden ungdomsskole

Mandag, kl 17:30 - 19:00

Angrep (Overgangsspill og pådragsspill)

Utøverne øver videre på teknikk og timing i krysningsspillet slik at det blir en trussel for motstanderne

Vite hvor man skal trekke på, og få god timing på overgangen, slik at man før gjort overgangen best mulig i kamp.

5 kommentarer:

 1. Økt 1, uke 41: Startet økten med å introdusere meg selv, deretter tok jeg en navn runde på jentene. Økten gikk veldig bra og nesten alt gikk etter planen. Jeg var innom alle øvelsene jeg hadde satt opp, og øvelsene fungerte god. Jentene hørte etter når jeg forklarte, men fant ut at jeg fint kan legge til mer tidsbruk til forklaringer, og for å få oppmerksomheten til jentene rettet mot meg. Det var til tider vanskelig å få frem budskapet mitt, men da må jeg bare være mer tydelig. I løpet av økten fikk jeg lært meg en del navn, og er i alt fornøyd med første økt.

  SvarSlett
 2. Økt 2, uke 43: Denne økten fikk jeg ikke gjort opplegget mitt, siden når jeg kom til treningen skulle det være målvaktstrening med en egen trener. Istedenfor å trene hele gruppa, trente jeg de nye på laget. Trente på ballferdigheter, som kast og mottak og generell teknikk i håndball. Jeg syntes at økten gikk bra, selv om det ble litt endringer.

  SvarSlett
 3. Økt 3, uke 44: Denne økten fikk jeg gjort alt etter opplegget mitt. Hadde fokus på pådragsspill i angrep. Økten gikk veldig bra, de hørte etter på hva jeg sa og øvelsene fungerte til fokuset mitt. Merker at fokuset blir borte inni mellom, så da er det bare å bruke stemmen enda mer, og være mer bestemt. Blir mer og mer kjent for hver gang.

  SvarSlett
 4. Økt 4, uke 45: Denne økten hadde jeg forberedt ett opplegg, men ble mest hjelpetrener. Dette var fordi det var noen viktige trekk og teknikker som skulle gjennomgås. Selv om jeg ikke styrte økten alene, syntes jeg at økten gikk veldig fint. Har blitt godt kjent med jentene nå, kan alle navnene og de hører på meg.

  SvarSlett
 5. Økt 5, uke 46: Denne økten var en økt der man hadde fokus på å velge å gi en innsats på trening eller ikke. Hadde fokus på fotarbeid og dueller i angrep. Ser en god progresjon på jentene, de blir flinkere og flinkere for hver trening jeg er med dem. De hører etter til tider, men fokuset detter ut noen ganger. Dette er det vi skal fokusere på videre. Ellers en fin trening.

  SvarSlett