Aktive Lokalsamfunn

mandag 29. januar 2024

Periodeplan, Fotball, Gutter 12år, Andreas

Periodeplan uke 5 til 8, Klubb/gruppe, Navn

Mål for perioden: målet for perioden er å forbedre guttenes evne til å omstille seg raskt fra Forsvar-angrep og angrep til forsvar.

15:30-17:00

Målet for økta er at guttene skal bli bedre på å gjenvinne ballen. Å i hovedsak å omstille hjernen fortest mulig. Uten å drøye med å være misfornøyd.

Få de til å forstå prinsippet

Har diskutert med treneren om hvordan vi gjennomfører øktene. Det vi gjør er at jeg kommer med en oppsatt trening også går vi ut ifra den. Også vis noen av treneren har en øvelse som høres bra ut så prøver vi den.

6

Tirsdag 6/02

15:30-17:00

Lære de forskjellige øvelsene jeg planlegger

Å pushe enda hardere på dem med å omstille raskere.

Grunnen til at jeg vil pushe dem på å pushe seg enda hardere med å bli raskere til å omstille seg er at i en kamp er det veldig lønnsomt å omstille seg raskt. For når motstanderen akkurat har vunnet ballen er de ikke omstilt seg fult på å ha ballen og da er det lettere å få tak i den.

7

Tirsdag 13/02

15:30-17:00

Få de til å forstå hensikten med å omstille seg raskt i spill.

I slutten av alle trenger har vi alltid. En 20-30 minutters spill økt. Dette er for at de skal kunne prøve å lære seg det vi har øvd på med øvelser i forskjellige kampsituasjoner.

8

Tirsdag 20/02

15:30-17:00

En god grunn til å gjennomføre denne typen trening er at de også vil forstå på slutten av perioden at når de er laget som har vunnet igjen ballen. Er det samt å sende en trygg pasning tilbake for å slippe å miste den vis laget de spiller mot er gode til å omstille seg.