Aktive Lokalsamfunn

tirsdag 4. april 2017

Øktplan, 4.4, ECT Eagles


Navn: Jonas Grønbeck

Mål for økta: Nå som NM er ferdig har de eldste på laget gått opp til Junior. Målet for denne økten blir da å lage nye grupper å prøve ut hva som passer og ikke.

Sted: Loesmoenhallen, Hokksund

Tid: 2 timerTid

Hva

Hvordan

HvorforOppvarming
30 min


Hoveddel
50 min
Avslutning/Styrke
20 min


Pitbull
StuntTurn
Styrkeløp
Pushups, Situps, Spensthopp, Rygghev x4.
5 reps.
Legger en tjukkas midt på matta, og 2 jenter blir valgt til å være pitbull, de andre jentene står på den ene siden av matten å må løpe over hele uten å bli fanget og lagt på tjukkasen. Blir du fanget, blir den personen også pitbull.Prøve ut nye grupper, eventuelt endre underveis og gjøre ferdighetsstigen, der de starter på de enkleste stunt og jobber seg oppover som en gruppe.

Turnrekker, der jentene stiller seg opp og kjøre turnstigen (ferdighetsstige).

Jentene stiller seg på rekker i 3 og 3. Løper så over matta, på enden av matta skal de gjøre øvelsene de har fått og løpe tilbake.Dette er en morsom lek som gjør at jentene blir gode å varme av å løpe og prøve å komme seg løs fra pitbullene.
Som ny gruppe er det viktig å gjøre seg bedre sammen, derfor starter de på det enkleste på ferdighetsstigen og jobber seg videre opp på vanskeligere stunt.

For å holde turnferdighetene vedlike og forbedre seg selv.

Dette er for å forbedre kondisen og styrken til jentene, dette er også øvelser som bygger en sterk core, noe som er veldig viktig i Cheer ettersom man bruker hele kroppen.

1 kommentar:

  1. Første trening etter NM. Jentene hadde det moro ved å prøve nye grupper. Stunt og turn gikk veldig bra, og jentene liker styrke selv om det er tungt for de.

    SvarSlett