Aktive Lokalsamfunn

mandag 11. september 2017

Ingvild Marie Haug

Hei!
Jeg heter Ingvild Marie Haug, er 18 år gammel og går i 3IDA på Kongsberg videregående skole. Jeg går på denne linja fordi jeg er, og har alltid vært, veldig glad i idrett og aktivitet. Idrettene og aktivitetene jeg har vært innom er allidrett, turn, friidrett, fotball, orientering og langrenn, men langrenn har alltid vært hovedidretten.
Idag er jeg ikke lenger aktiv i konkurranser i idretten selv, men jobber som skitrener i min idrettsklubb, Mjøndalen Ski. Her er jeg trener for 12-14 åringer tre kvelder i uka. Treningsgleden jeg ser hos ungene gir også meg mye glede og motivasjon, og jeg ser veldig fram til å bruke trenerjobben i prosjektet og få enda mer erfaring og kunnskap om treningsledelse!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar