Aktive Lokalsamfunn

mandag 11. september 2017

Nanette Marielle Jensen

Hei! Mitt navn er Nanette Marielle Jensen. Jeg er 18 år gammel, og går for tiden på Kongsberg VGs, idrettsfag, 3. år. Dette året skal jeg være med på et prosjekt kalt "Aktiv Lokalsamfunn", der jeg skal holde barn på SFO på Efteløt skole aktive en gang i uken. Dette er også skolen jeg selv gikk på da jeg var barn.

På fritiden driver jeg for tiden ikke med en konkret sport, men jeg har hele livet trivdes med å være i aktivitet, og å utfordre meg selv på dette området. Ellers er jeg en svært glad og energirik jente, som trives i andre sitt selskap.

På Idrettslinja her på Kongsberg har vi et eget fag kalt treningsledelse. Her lærer vi hvordan vi skal være gode ledere,  og å få alle individer i en gruppe med på den planlagte planen, selv med forskjellige nivåer eller utgangspunkter i gruppa. Dette prosjektet vil jeg si er et svært viktig prosjekt. I dagens samfunn har barn blitt mindre aktive, da teknologien har tatt over en stor del av underholdningen og fritiden til alle og enhver. Spesielt i aldersgruppen 6-12 år er det svært viktig å holde seg aktiv, da du på dette tidspunktet setter et godt utgangspunkt til senere i livet. Jeg tror virkelig dette prosjektet kan gjøre mye for barna, men også for meg som leder. Jeg tror det vil bli et spennende prosjekt som kan lære barna å få mestringsfølelse og glede av aktiviteten i hverdagen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar