Aktive Lokalsamfunn

mandag 11. september 2017

Sebastian Nielsen

Sebastian Nielsen

Meg selv

Jeg heter Sebastian Nielsen, jeg er født 14. september 1999, og jeg driver med styrketrening. Etter en lang tid med organiserte lagidretter som basketball, fotball, ishockey og innebandy, har jeg bestemt meg for å trene for meg selv og fokusere på min egen trening. Jeg har bodd i Kongsberg hele livet mitt, og jeg er klar for å dra ut i SFO for å fremme en idrettsglede hos barna på SFO. Jeg syntes at dette prosjektet er en utrolig mulighet for både ungdommene og barna, fordi det gir oss en mulighet til å hjelpe andre som trenger mer fysisk aktivitet i hverdagen, og det gjør slik at barn får en mer positiv opplevelse med å være i aktivitet. Det er også en unik mulighet for oss ungdommer til å bruke det vi har lært på skolen, og ta det med ut i virkeligheten for å praktisere det.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar