Aktive Lokalsamfunn

søndag 4. mai 2014

IL Skrim Håndball - Henriette

Vi på J-01 ble fort kjent med Henriette, hun er ei bli og positiv jente som både vi trenere og spillere liker veldig godt:)

Hun har kjørt styrke og kondis annenhver mandag og variert mye på øvelsene men også hatt med noen faste hele veien, det har fungert bra.


Både jeg (Trine Lind, trener) og Ivar har jo vært med en stund så også fint for oss å få stå litt på sidelinja å se jentene litt på avstand.

Det er jo denne sesongen flere av jentene har utviklet seg mest og ser nå at vi begynner å fungere godt som et lag! Så siden Henriette har vært fast på mandagstreningene har jeg og hjelpetreneren Ivar kunnet ta til side hver enkelt spiller og følge de mye mere opp enn vi har mulighet til ellers:))

Henriette har også vært på flere seriekamper og har sagt ja til å bli med oss litt videre når vi etter påske skal begynne med Beach håndball:)

Vi er veldig glad for at vi ble spurt om å være med på et slikt prosjekt og håper Skrim bredde Håndball vil fortsette samarbeidet med Kongsberg videregående skole.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar